15 Free YouTube subscribers for your channel
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

Top 10: Animal Jokes

Follow
Earth Rangers

Did you know that some species of animals can laugh?

Check out our Top Ten Animal Jokes to see which jokes you think are the funniest!

Leave a comment below to tell us which animal jokes you like the best!

Read the whole article here: http://www.earthrangers.com/wildwire/...

Become an Earth Rangers here: https://www.earthrangers.com/bbtw/

Read more Top Ten lists here:
http://www.earthrangers.com/wildwire/...

1) Where do orcas hear music?
Answer: Orcastras!


2) What did the porcupine say to the cactus?
Answer: Is that you Mom?

3) How do trees access the internet?
Answer: They log on

4) What do you call a bear with no ears?
Answer: B!


5) What kind of cat should you never play games with?
Answer: cheetah!

6) Why did the owl say, “Tweet, tweet”?
Answer: Because she didn’t give a hoot!

7) What kind of a key opens a banana?
Answer: A monkey!

8) Why can’t a leopard play hideandseek?
Answer: Because they are always spotted

9) How do bees get to school?
Answer: By school buzz!

10) What is a snake’s favorite subject?
Answer: Hissstory


Got your own joke to tickle our funny bone? Share it in the comments section below!

posted by lotulengdfk


FunnyDog.TV © | 2014-2022
Best funny dogs videos.
Powered by Google Map
Powered by Wikipedia API
Powered by YouTube API